دانستنی های لازم برای تجارت با استرالیا
یکی از کشورهای توسعه یافته در نیمکره جنوبی کشور استرالیا است؛ این کشور از نظر وسعت مقام ششم را در میان کشورهای دنیا به دست آورده است.
با توجه به فعالیت های گسترده کشاورزی و تجاری در کشور استرالیا می توان گفت تجارت با استرالیا برای بسیاری از کشورهای جهان حائز اهمیت می باشد. اگر شما نیز قصد تجارت با استرالیا را دارید می توانید در ادامه این مقاله با ما همراه شوید.
درباره کشور استرالیا

کشور مشترک المنافع استرالیا در نیمکره جنوبی واقع شده و شهر کانبرا به عنوان پایتخت آن انتخاب شده است. سیدنی و ملبورن از دیگر شهرهای مهم و بزرگ استرالیا محسوب شده و این کشور در همسایگی هیچ کشور دیگری قرار ندارد.
کشور استرالیا حدود ۲۲ میلیون نفر جمعیت دارد و بیشتر جمعیت این کشور در مناطق ساحلی زندگی می کنند. بومیان استرالیا حدود پانصد هزار نفر تخمین زده شده اند.
جالب است بدانید بیشتر مهاجران کشور استرالیا از اروپا وارد این مرز و بوم شدهاند و در این بین مشاهده شده که همین مهاجران اروپایی مسیحیت را به استرالیا آورده و بسیاری از آیین های این کشور را تغییر داده اند.
همچنین با مهاجرت تعدادی مهاجران آسیایی آیین ها و ادیان اسلام، یهودی، بودایی و بارهای وارد کشور استرالیا شده است. زبان رسمی این کشور انگلیسی است که البته با گویش استرالیایی همراه است.
اقتصاد کشور استرالیا
در حال حاضر یکی از کشور های توسعه یافته، کشور استرالیا می باشد و با وجود این به طور حتم تجارت با استرالیا می تواند بسیار حائز اهمیت باشد. این کشور اقتصادی متکی بر بازرگانی و کشاورزی داشته و در سال ۲۰۰۸ یکی از کشورهای موفق و به نام جهان از لحاظ شرایط زندگی بوده است.
با وجود آنکه تجارت با استرالیا بر پایه تجارت در بازار آزاد صورت می گیرد بنابراین مبادلات تجاری با کشور با سهولت بیشتری صورت می گیرد که این امر موجب اهمیت تجارت با کشور استرالیا برای دیگر کشورهای جهان شده است.
مهم ترین بخش های درآمدزای این کشور شامل تحصیلات و آموزش، خدمات مالی و تخصصی و توریسم می باشد. همچنین لازم است بدانید که کشور استرالیا دارای موافقتنامه های چند جانبه تجاری با تعداد زیادی از کشورهای دارای اقتصاد قوی می باشد که این امر موجب افزایش قدرت تجاری و جریان سرمایه گذاری اش شده است.
مهم ترین شرکای تجاری استرالیا

با توجه به آنچه در مورد اقتصاد استرالیا بیان شد به طور حتم در میابیم که تجارت با استرالیا تا چه حد میتواند برای بسیاری از بازرگانان حائز اهمیت باشد. حال در این بین مهم ترین کشورهای صادرکننده به این کشور شامل کشورهای چین، ژاپن، کره جنوبی، هند و ایالات متحده آمریکا می باشد و همچنین مهمترین شرکای وارداتی این کشور شامل کشورهای چین، آمریکا، ژاپن، کره جنوبی، تایلند و سنگاپور هستند.
مهم ترین محصولات صادراتی و وارداتی استرالیا
مهم ترین کالاهای صادراتی استرالیا به دیگر کشورهای دنیا نیز شامل طلا، سنگ آهن، تجهیزات حمل و نقل، سنگهای قیمتی، فلزات گرانبها، گوشت، سوخت معدنی، آلومینیوم، دیگ بخار، گندم و محصولات دارویی می باشد. مبلمان و چراغ روشنایی، پلاستیک و اقلام متعلق به آن، آهن و فولاد، لوازم فنی و پزشکی، سوخت معدنی، تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، وسایل نقلیه به جز خط آهن و تراموا و راکتور هسته ای از جمله مهم ترین محصولات وارداتی استرالیا از جهان هستند.
سرمایه گذاری در استرالیا
علاوه بر تجارت با استرالیا، سرمایه گذاری در این کشور نیز از جمله موارد مهم به شمار می رود. در امر سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور استرالیا اولین اقدامی که باید انجام شود اخذ ویزا می باشد.
توجه داشته باشید این ویزا برای افرادی است که قصد دارند با راه اندازی کسب و کار یا سرمایه گذاری در کشور استرالیا به این کشور مهاجرت کنند که در نهایت امکان 4 سال اقامت در این کشور برایشان فراهم می شود.
برای ایجاد یا مدیریت کسب و کار در استرالیا متقاضی باید تخصصی درباره راه اندازی کسب و کار جدید یا مدیریت تجاری داشته باشد. در سرمایه گذاری عادی متقاضی باید حداقل 1.5 میلیون دلار به مدت 4 سال در استرالیا داشته باشد.
در روش سرمایه گذاری کلان متقاضی قصد سرمایه گذاری حداقل ۵ میلیون دلار به مدت 4 سال در استرالیا را داشته و می خواهد در فعالیت های چون پروژه های زیربنایی استرالیا، اوراق قرضه، اوراق سپرده، املاک و مستغلات استرالیا، کشاورزی استرالیا و یا بخش های خصوصی سرمایه گذاری نماید.
ثبت شرکت در استرالیا

همان طور که ذکر شد ثبت شرکت در استرالیا یکی از روش های مهاجرت به این کشور است. به دلیل اقتصاد پیشرفته این کشور سالانه افراد زیادی اقدام به این امر می کنند که در قدم اول باید شخص متقاضی در مورد بیزینس خود شرح حالی به سفارت این کشور ارائه دهد و سپس نامی برای شرکت خود در استرالیا تعیین کرده تا اتاق بازرگانی و قسمت جذب سرمایه گذاری در استرالیا این بیزینس را با تمام شرایط تایید نمایند.
می توان گفت مسئولیت ثبت شرکت در کشور استرالیا شباهت بسیاری به قوانین مدیریت شرکت های تضامنی در ایران دارد. توجه داشته باشید در این بین افراد ورشکسته، افرادی که مرتکب جرمی شامل جرائم خاص و یا جرائمی که در کشور استرالیا جرم شناخته شود، بشوند نمیتوانند اقدام به ثبت شرکت در این کشور نمایند.
اهمیت تجارت با استرالیا برای کشور ایران
همان طور که گفته شد با توجه به سهولت تجارت در استرالیا و اقتصاد سامان یافته این کشور، تجارت با استرالیا برای بسیاری از کشورها از جمله ایران حائز اهمیت می باشد؛ به طوری که روابط تجاری این دو کشور از سال ۱۹۵۶ آغاز شده و تا امروز ادامه یافته است.
روابط تجاری ایران و استرالیا یک رابطه دو جانبه است که برای هر دو کشور منفعت های دارد. در این بین استرالیا به ایران به چشم یک بازار فروش بزرگ گندم و فرآوردههای دامی نگاه می کند و ایران نیز همواره از کیفیت کالاهای وارد شده از استرالیا رضایت کامل دارد که این امر موجب گسترش این روابط شده است.
کالاهای مبادلاتی بین ایران و استرالیا

از جمله مهم ترین کالاهای صادر شده ایران به استرالیا می توان به کفپوش های غیر مخملی، فرش و سایر کفپوش های ساخته شده از پشم حیوانات، پسته خشک یا تازه، سایر سنگها غیر صیقل شده، کاشی و موزاییک چهارگوش، انواع زعفران در بسته بندی بیش از ۳۰ گرم، میوه و آجیل، سنگ مس، سبزیجات، خرما، سنگ مرمر و تراورتن، تیزابی بی دانه و گوجه فرنگی اشاره نمود.
مهم ترین اقلام وارداتی ایران از استرالیا نیز شامل دانه گندم سخت، لاشه گوسفند، لاشه گوساله، پشم چیده شده، گوشت گاو، آب پنیر، واکسن دامپزشکی، محصولات سرامیکی و ساختمانی، سایر دستگاه های درمان تنفس، سایر سبزیجات غلافدار خشک شده، کره بسته بندی شده بیش از ۵۰۰ گرم، سایر ویتامین ها و مشتقات آنها و زغال سنگ های به هم فشرده نشده هستند.
دیدگـاه (1)
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام میشه لطف کنید راهنمایی کنید چگونه می تونم یک جنس خوراکی برای فروش وارد کنم و باید از چه سازمانی در استرالیا کمک بگیرم. با تشکر